0172-472492 Di-W0-Vr-Za 0172-472492 di-wo-vr-za 10-17u KvK 28056567 (Erik Boeré Philatelie)  |  Veelgestelde vragen  |  Neem contact met ons op

Inloggen  |  Registreren  |  Bestellingen

  
  

Voorwaarden

Bestelcondities

Onze verkoopvoorwaarden voor POSTORDERS zijn als volgt.

BESTELLEN

1.Door in onze online shop te bestellen gaat u een wettelijke overeenkomst aan. De bestelling is bindend. U verklaart zich tevens akkoord met de leveringsvoorwaarden zoals hieronder vermeldt.

2. Kies bij het bestellen zo goed mogelijk voor de juiste verzendwijze. Een artikel moet breukvrij verpakt door een standaard brievenbus kunnen om voor het lagere verzendtarief in aanmerking te komen.

NIET door een brievenbus kunnen bijvoorbeeld:

  • POSTZEGELS: Supplementen voor albums, dikke catalogi
  • TREINEN: Meterrails, grasmatten, veel modelautootjes in schalen H0 en groter
  • LEGO: Duplo, Fruit- en grote dennenbomen, meer dan 100 stenen 2x4, hoge bootdelen, bergdelen, electrische motors, enz.

Het verzendrisico bij niet- verzekerde zendingen ligt bij de koper. Indien u geen risico wilt lopen kunt u kiezen voor verzekerde verzending.(aangetekend of via onze transportverzekering.

Voor briefzendingen buiten Nederland geldt een maximum van 250 gram. Als u het niet zeker weet of dat bereikt wordt, kies dan voor briefzending, mogelijk krijgt u dan een aanvullend verzoek extra verzendkosten te betalen. Zendingen boven 250 gram gaan per pakketpost.

Ter indicatie: een heel klein LEGO stukje weegt 0,5 gram, een  klein legostukje weegt 1 gram, een basissteen 2x4  2,5 gram en een groot element of poppetje 10 gram.

Indien u een verkeerde verzendmethode heeft gekozen krijgt u van ons bericht. Het moeten bijbetalen van hogere verzendkosten is geen geldige reden voor ontbinding van het koopcontract.

De in rekening gebrachte kosten zijn de verzendkosten en orderverwerklingskosten, waarin begrepen alle kosten die door derden ons voor de verzending in rekening worden gebracht, de kosten voor verpakking en emballage en de kosten diew ons worden berekend voor bankverkeer, exclusief kosaten Paypal die wij bij bestellingen uit Nederland extra berekenen. Om practische redenen berekenen we per verzendwijze vaste bedragen. Gemideld liggen de verzendkosten hoger dan hetgeen wij in rekening brengen.

3. Uw bestelbevestiging is direct de factuur. Treinen/postzegels: Omdat onze voorraad niet gekoppeld is met de webshop is er een mogelijkheid dat artikelen niet meer leverbaar zijn. Wij zullen u daarover zo spoedig mogelijk berichten en (deel) betaling eventueel restitueren. Indien de bestelling daardoor onder de verzendingskosten-vrij- drempel komt, blijft de verzending gratis. Bij LEGO is er wel een voorraadkoppeling maar door kleine afwijkingen kunnen er tich wat manco's zijn. We retourneren kleine bedragen in de vorm van muntjes bij de zending.

Als u een verkeerd e-mail adres in vult of uw mailbox vol is, kunnen wij u geen bevestiging zenden en ook niet bereiken. Daarom graag contact op nemen als u geen bevestiging ontvangt.

De bevestiging is een automatisch antwoord van onze server. Bij strenge veiligheidsinstellingen kan deze mail soms in de spambox belanden.

4. Artikelen die in de webshop staan kunnen uitsluitend via de webshop besteld worden. Mancolijstjes etc. zijn helaas te bewerkelijk. Ook geeft bestellen via de webshop minder kans op fouten. Als u grotere aantallen wilt dan in de webshiop staan laat u het dan ons weten, we verhogen dan indien mogelijk de aantallen.

5. Artikelen die NIET in de webshop staan kunt u ook bestellen per e-mail. U krijgt dan een factuur gemaild. U kunt dit soort bestellingen combineren met webshopbestellingen.

6. Wij verzenden uitsluitend na vooruitbetaling.

Vermeld daarbij altijd uw bestelnummer (u mag het nummer 3593400 weglaten, wel het nummer na het streepje). Als u meerdere orders met één overschrijving betaalt, vermeldt u dan ALLE ordernummers. Vermeldt bij betaling uw volledige naam en niet alleen voornaam, dit kan vertraging geven bij de boeking van uw betaling. We accepteren geen risico als door onvolledige naam of onjuist adres of onvolledige/onjuiste postcode een zending verkeerd bezorgd wordt.

Betaal per voorkeur met internetbankieren (iDeal). Als u met een giro- overschrijvingskaart betaalt, kan de verzending vetraging oplopen omdat het bestelnummer alleen op de bijlage staat en we deze pas zien na ontvangst van het wekelijkse afschrift. Vermeldt dan altijd uw bestelnummer(s).

7. Wij verzenden soms een herinnering als betaling niet na 14-31 dagen heeft plaats gervonden. Er is echter een mogelijkheid dat we uw betaling niet hebben kunnen koppelen, laat u dan even weten wanneer en hoe u betaald heeft.

LEVERING EN LEVERTERMIJNEN

8. Het is ons streven voorradige artikelen binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw betaling te verzenden. Artikelen die niet voorradig zijn leveren wij zo spoedig mogelijk na. Mochten er levertijden zijn laten we u dat zo spoedig mogelijk na bestelling weten. Indien de levertijd meer dan 30 werkdagen bedraagt heeft u het recht de bestelling voor de niet snel leverbare artikelen kosteloos te annuleren.

Houdt u er rekening mee dat LEGO bestellingen tot 31 dagen duren om zo compleet mogelijk uit te leveren!

Als iets onduidelijk is of u speciale wensen heeft kunt u ook bellen of faxen: telefoon (0172-492747) fax (0172-472492).Onze telefoon is bezet dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.15 t/m 17.00 uur.

LET OP, BUITEN ONZE WINKELTIJDEN WORDT DEZE TELEFOON NIET OPGENOMEN.

9. GOUD EN ZILVER 

Voor artikelen van de Munten goud en zilver pagina gelden andere levercondities: het minimum bestelbedrag is 250 Euro, aangetekende porto is altijd extra. Zilveren munten zijn roulatiekwaliteit en jaartallen uitkiezen is niet mogelijk. Munten voor de verzamelaar kunt u via de webshop kopen.Voor de in/verkooplijst van gouden en zilveren munten geldt, dat deze indicatief is en dat de werkelijke prijzen bij grote schommelingen in de metaalprijzen kunnen afwijken. Als prijs geldt een vast percentage plus of min de fixing

10. HERROEPINGSRECHT

U heeft de mogelijkheid elke order uiterlijk 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Bij retourzending zonder geldige redenen restitueren wij uw aankoopkosten exclusief de door ons gemaakte kosten:

  • Kosten voor verzending en verpakking (Ook als deze niet expliciet op de factuur staan maar inbegrepen zijn in het factuurbedrag- In dat geval gemaakte portokosten en kosten voor de verpakking)
  • Kosten van de bank (iDeal en transactiekosten)
  • Bij LEGO kosten voor orderpicking en opnieuw insorteren, gesteld op 5 cent per element met een maximum van E 1,00 per orderregel
  • Bij postzegels E 0,50 per orderregel
  • Administratie-kosten

De verzendkosten van de retourzending (0,69 voor een briefzending t/m 8,60 voor een aangetekende pakketzending) zijn voor uw rekening. 

Bij annulering van een geplaatste, nog niet uitgeleverder bestelling binnen 30 dagen restitueren we het betaalde bedrag onder afstrek van

  • Kosten van de bank (iDeal en tranactiekosten)
  • Bij LEGO kosten voor orderpicking en opnieuw insorteren, gesteld op 5 cent per element met een maximun van E 1,00 per orderregel.

De minimum kosten bij annulering zijn E 5,00

11. Indien wij onjuiste of defecte artikelen hebben geleverd verzorgen we een vervangende levering en zijn uw retourkosten voor onze rekening. Indien een deel van de goederen onjuist of defect is geeft dit geen geldige reden de correct geleverde artikelen te retourneren, tenzij wij niet voor vervanging zorg kunnen dragen en de defecte/onjuiste artikelen essentieel zijn voor het bestellen van de andere artikelen. (Voorbeeld: u bestelt een treinmotor met wielen, de motor is defect en kan niet door ons vervangen worden, u kunt dan ook de wielen retourneren). Indien het artikel speciaal voor u besteld wordt omdat u het snel wilt hebben, worden u ook de daarvoor gemaakte kosten bij retournering in rekening gebracht. Goederen dienen te worden geretourneerd in de originele, onbeschadigde verpakking. Artikelen die in verzegelde verpakking zijn verzonden, zoals huisjes en CD-ROMS worden uitsluitend in verzegelde verpakking teruggenomen. Wij adviseren kostbare goederen uitsluitend aangetekend te verzenden.

11a. Retourneren onder herroepingsrecht altijd in de originele, onbeschadigde verpakking en bij nieuwe artikelen zonder enige gebruikssporen.

11b. Te retourneren artrikelen altijd zodanig verpakken dat er geen schade door transport kan ontstaan.

11c. Retouradres is:

Erik Boeré

Julianastraat 96

2405 CJ Alphen a/d Rijn.

12. Voor zover van toepassing worden alle nieuwe artikelen verkocht onder fabrieksgarantie. Wij leveren postzegels onder de Certificaatregeling van de NVPH. Nieuwe artikelen worden conform EU recht verkocht met twee jaar garantie m.u.v. de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Voor gebruikte artikelen geldt een garantie van 6 maanden. De garantie is niet van toepassing op onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn en/of beschadigingen die zijn ontstaan door ondeskundig of onjuist gebruik.

13. Wij doen ons best om de database zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. In geval van duidelijke fouten in de prijzen behouden wij ons nadrukkelijk het recht voor, orders te annuleren. Hetzelfde geldt als een order uitsluitend bestaat uit artikelen waarvan de marktprijs zeer sterk gestegen is.

ls fouten merken we aan prijzen die meer dan 20% afwijken van de adviesprijzen en indien deze er niet is, de gangbare prijzen, waar het artikel niet nadrukkelijk als aanbieding of met prijsreductie wordt aangeboden.

14. Verzendkosten: Voor verzendingen berekenen we de verzendkosten. Deze vindt u in het bestelscherm bij de verzendmogelijkheden. U heeft hierbij de keuze uit onverzekerde verzending, onverzekerde verzendfing met track&trace (brief of pakket) en aangetekende, verzekerde verzending. Verzendkosten zijn de totale kosten die wij maken voor het ointvangen van betaling en de verzending. Door de vervoerder aan ons berekende kosten hoeven noiet noodzakelijkerwijze gelijk te zijn aan de berekende kosten.

15. Zendingen boven de 100 euro verzenden wij doorgaans aangetekend. Hierbij beschouwen wij onze afgifte aan het postkantoor en een ontvangsthandtekening als levering. Indien de zending zoek raakt stellen wij bij de PostNL een onderzoek in, mocht uit dit onderzoek blijken dat het pakket zoek is of verkeerd bezorgd is, leveren wij een vervangende zending. Indien de PostNL blijft volharden in haar standpunt dat de zending is uitgereikt en een geldige handtekening is geplaatst lichten wij de postale recherche in en beschouwen het als een geschil tussen de vervoerder en de klant.

Voor startsets, zware artikelen en meterrails kunnen afwijkende verzendtarieven gelden.

16. Indien de naam van de geadresseerde incompleet is en/of de adresgegevens onvolledig of onjuist zijn, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid vor de verzending aanvaarden. Dit geldt ook voor incomplete of incorrecte postcodes.

17. Betaling binnen 14 dagen- Wij behouden ons het recht voor alle orders waarvan de betaling niet binnen 30 dagen binnen is, te annuleren. Wij reserveren goederen vanaf moment betaling.

Wij zijn lid van de N.V.P.H. en de IFSDA. Wij accepteren VVV-Irischeques. (U kunt deze ook opzenden, noteer het nummer voor verzending)

Buitenland/Abroad (English)

For shipments of all other goods we charge actual postage costs. You can check these at www.tpgpost.nl look for TARIEVEN. In order to keep postage costs low we normally ship standard, as this causes only 2-3 days delay. You can pay by IBAN. Paypal payment add 5%.

  
  

  

Winkel op jaartal

  


  

Nieuwsbrief

 
Wilt u berichten ontvangen per email over kortingen, speciale aanbiedingen en nieuwe producten?