Wereldstock

NVPH Internet waarborg NVPH IFSDA

SNELST GROEIENDE POSTZEGELWEBSHOP:

ONZE WERELDSTOCK :

MEER DAN 185.000 VERSCHILLENDE POSTZEGELS IN ONZE WEBSHOP

MEER DAN 75.000 VERSCHILLENDE ITEMS

Welkom in onze webshop www.filatelieloket.nl

Erik Boeré Filatelie heeft een zeer grote voorraad postzegels. Niet alleen Nederland en West-Europa, maar een brede voorraad 'Wereld'. Wij verkopen via een fysieke winkel en via onze webshop.

De zegels zijn op land gestockt, Natuurlijk kunt u voor thema's bij ons terecht. Postzegel kunt u bestellen via onze webshops. U bent natuurlijk welkom in onze winkel, gemakkelijk te vinden en volop betaalbare parkeergelegenheid

Bestellen via de webshop is handig, u krijgt direkt een bestelbevestiging. Uw bestelling kan snel administratief afgewikkeld worden. Orders kunnen ook in de winkel worden afgehaald en afgerekend. In onze nieuwe online winkel staan nog veel meer zegels en kunt u ook op thema zoeken.

Als N.V.P.H. handelaar bieden wij u gegarandeerde kwaliteit. Wij zijn ook aangesloten bij de NVPH internetwaarborregeling.

WERELDSTOCK! Enorme keuze!

We hebben een zeer brede voorraad postzegels. Maar het opzetten van een geheel eigen webshop is zeer veel werk. Om in een paar weken toch ons hele aanbod online te brengen hebben we deels gekozen voor www.stampworld.com. Hier vind u een complete wereldcatalogus.

Via onderstaande link komt u in deze webshop. U kunt nu bij ons al 150.000 verschillende zegels kopen, maar daar komen er dagelijks  tenminste 1.000 bij.

http://www.stampworld.com/nl/maps/?user=13680&view=forsale

Onze gebruikersnaam: Erik Boeré Philatelie. Achter de landen die we nu hebben staat tussen haakjes het aantal, staat er niets achter hebben we het (nog) niet. Click steeds op deze gebruikersnaam om terug te keren in onze shop.

U moet zich wel even gratis registreren.

Er zijn meerdere aanbieders op deze site, maar wij zijn de grootste en via de link komt u bij ons aanbod terecht.

Op de site waar u nu bent staat Nederland en overzee veel uitgebreider.

We hopen zo u een veel beter en completer aanbod te gaan geven dan voorheen!